Γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου

Απώλεια Βάρους

Πόσες φορές έχεις ξεκινήσει μία δίαιτα και έπειτα από λίγες μόλις μέρες, παραιτήθηκες και από αυτή σου την προσπάθεια; Πόσες φορές, πίεσες υπερβολικά τον εαυτό σου να ακολουθήσει το πρόγραμμα διατροφής σου, αλλά όταν το ολοκλήρωσες, αφέθηκες ολοκληρωτικά και “ξαναπήρες” τα κιλά που “έχασες”;

Γιατί συμβαίνει αυτό; Η αιτία, είναι η συναισθηματική πείνα. Η συναισθηματική πείνα, είναι μία κατάσταση την οποία δύσκολα, ίσως, αναγνωρίζεις ότι βιώνεις, αλλά ακόμη δυσκολότερα διαχειρίζεσαι. Πιο συγκεκριμένα, έχει να κάνει με τη «πείνα» την οποία νομίζεις ότι νιώθει το σώμα σου. Στην ουσία όμως, αυτό το αίσθημα, δεν προέρχεται από το σώμα, αλλά από τα συναισθήματά σου.

Αυτό συμβαίνει, όταν οι συναισθηματικές σου ανάγκες δεν καλύπτονται με υγιή τρόπο, όταν δεν μπορείς να ελέγξεις την πίεση που νιώθεις, εξαιτίας κάποιων καταστάσεων στη ζωή σου, όταν έχεις χαμηλή αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση και όταν επιλέγεις να παραμένεις στη ζώνη άνεσής σου, επειδή εκεί δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις για τίποτε.

Απώλεια βάρους

Αντιμετώπιση της παχυσαρκίας

Μέσα σου κρύβεις όλες τις δυνάμεις που χρειάζεσαι
για να πετύχεις τον στόχο σου.

Η “Συναισθηματική πείνα”, είναι μία αίσθηση που νιώθεις απότομα, με έντονη ανάγκη να την καλύψεις άμεσα. Οι τροφές που επιλέγεις να καταναλώσεις, είναι συνήθως υψηλές σε λιπαρά και ζάχαρη και οι ποσότητες πολύ μεγαλύτερες από τις αναγκαίες. Σε αυτή τη περίπτωση δυσκολεύεσαι να νιώσεις κορεσμό. Αντίθετα νιώθεις μία συνεχή ανάγκη για όλο και μεγαλύτερο όγκο τροφής ή γλυκού.

Εξαιτίας όλων των παραπάνω, τα συναισθήματά σου, τελικά επηρεάζονται αρνητικά σε μεγάλο βαθμό, προσθέτοντας στον εαυτό σου πιθανότατα ενοχές, ή ένα αίσθημα ανικανότητας και ανημπόριας.

• Καταναλώνεις μεγάλες ποσότητες τροφής ή γλυκών για να νιώσεις καλά, όποτε αισθάνεσαι πίεση, στεναχώρια, ή άλλο δυσάρεστο συναίσθημα
• Όταν δεν λαμβάνεις από άλλη, υγιή πηγή, το αίσθημα της απόλαυσης
• Όταν νιώθεις ότι δεν ελέγχεις τις καταστάσεις που βιώνεις, οπότε και πάλι, ξεσπάς στο φαγητό

Μπορώ να σε βοηθήσω στο να σταματήσεις τις ανεπιτυχείς, επίπονες και επαναλαμβανόμενες προσπάθειες δίαιτας, ανακαλύπτοντας υγιείς τρόπους διαχείρισης των καταστάσεων που σε στρεσάρουν και σε αποδυναμώνουν. Παράλληλα, να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και να υιοθετήσεις υγιείς διατροφικές και καθημερινές συνήθειες, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις τον σκοπό σου.

Μέσω του coaching που σου προσφέρω πετυχαίνεις:
• Την ενδυνάμωση του εαυτού σου
• Τη φροντίδα του εαυτού σου
• Την υιοθέτηση ενδυναμωτικού τρόπου σκέψης
• Τη σωστή διαχείριση των συναισθημάτων σου και
• Την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησής σου

Σε μαθαίνω να αναγνωρίζεις και έπειτα να αντιμετωπίζεις με αποτελεσματικότητα τις καταστάσεις που σε στρεσάρουν ή σου αποδυναμώνουν την αυτοπεποίθηση. Αυτό, θα έχει ως αποτέλεσμα, να σταματήσεις να αναζητάς την ασφάλεια, την ηρεμία και την απόλαυση, μέσα από τις επιπλέον ποσότητες φαγητού ή άλλων διατροφικών καταχρήσεων.

Με αυτό το τρόπο, θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις τη δίαιτα που θα σου χαρίσει το σώμα και την υγεία που ονειρεύεσαι, με μόνιμα αποτελέσματα. Γιατί; Γιατί ο υγιής τρόπος σκέψης, θα έχει γίνει ένα κομμάτι της ζωής και της καθημερινότητάς σου.


Τί κερδίζεις
• Βελτιώνεις σε τεράστιο βαθμό την υγεία σου
• Ισχυροποιείς την αυτό-εικόνα και την αυτοεκτίμησή σου
• Ενδυναμώνεις την αυτοπεποίθησή σου
• Έχεις ευκολότερες κοινωνικές επαφές
• Αποκτάς έλεγχο των συναισθημάτων σου
• Κάνεις σωστή διαχείριση των καταστάσεων που σε στρεσάρουν
• Βελτιώνεις την ενέργεια και την κίνησή σου
• Ενισχύεις το Ανοσοποιητικό σου σύστημα
• Μειώνεις τις πιθανότητες να ασθενήσεις από π.χ. Σακχαρώδη

Η επιλογή, είναι δική σου

Κάνε την σωστή επιλογή για τη ζωή σου

Μέσα από την συνεργασία μας, μπορείς κι εσύ να βρεις τους τρόπους να ζεις την ζωή σου με περισσότερη ενέργεια, αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό, πετυχαίνοντας τους στόχους της ζωής σου. Μέσα από αυτό το ταξίδι θα βελτιώσεις μεταξύ άλλων, τόσο την ψυχολογία σου όσο και το σώμα σου, απελευθερώνοντας τον εαυτό σου από περιορισμούς και ανακτώντας τις κρυφές δυνατότητες, που κρύβεις μέσα σου.

Ενδεικτικές

Αξιολογήσεις

Δες κάποια ενδεικτικά σχόλια ανθρώπων που συνεργαστήκαν μαζί μου.

Με την Κυρία Μαρκογιαννάκη έχουμε ξεκινήσει συνεδρίες Life Coaching εδώ και τέσσερις μήνες. Στόχος μας η αυτοβελτίωση, η εξέλιξη, η αντιμετώπιση φόβων καθώς και η αύξηση αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης. Τα αποτελέσματα φαίνονται στην καθημερινότητα μου, ειδικά σε στρεσογόνες καταστάσεις που δοκιμάζω όλα όσα έμαθα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Μαρία Γιλαντζή

Είσαι μοναδική στο επάγγελμα σου, μα πάνω από όλα είσαι εξαιρετικός άνθρωπος!!! Σ ευχαριστώ πολύ για την καθοδήγηση, την στήριξη αλλά περισσότερο σ ευχαριστώ που με έκανες να βρω κ να πιστέψω σε μένα. Σε ευχαριστώ για την υπομονή σου και για τον τρόπο που προσέγγισες τα “κακώς κείμενα” μου από την αρχή…Ο στόχος τέθηκε και επιτεύχθηκε.

Ζαχαρένια Πατεράκη

Ευεξία

Γέμισε ευεξία το σώμα και τη ψυχολογία σου, μέσα από τη σωστή διαχείριση του stress και των συναισθημάτων σου.

Λύσεις

Φέρε ισορροπία στον οργανισμό και τη διάθεσή σου, απαλλάσσοντας τον εαυτό σου από περιττό βάρος, αϋπνία και ανθυγιεινές συνήθειες.

Υγεία

Ακόμα κι όταν αντιμετωπίζεις εσύ ή ένας δικός σου άνθρωπος μία ασθένεια, έχεις πάντα την επιλογή να τη διαχειριστείς αποτελεσματικά.

Health and Life Coach | NLP Practitioner

Ελένη Μαρκογιαννάκη

Είμαι η Ελένη Μαρκογιαννάκη, Health Coach & Consultant, Life Coach και NLP Practitioner. Προέρχομαι από τον χώρο της υγείας, με νοσηλευτική εμπειρία πάνω από 15 χρόνια. Μέσα από αυτή την περίοδο, έμαθα, βίωσα και αντιμετώπισα δύσκολες στιγμές, τόσο στους ασθενείς όσο και στον ίδιο μου τον οργανισμό.

Δωρεάν μία online συνεδρία 30 λεπτών

Φόρμα Ραντεβού

Συμπλήρωσε τη φόρμα ραντεβού και θα επικοινωνήσω άμεσα μαζί σου για να προγραμματίσουμε μία δωρεάν online συνεδρία coaching διάρκειας 30 λεπτών.

*κάνοντας εγγραφή δηλώνεις ότι συμφωνείς με τη συλλογή και την επεξεργασία των στοιχείων σου, σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.

Newsletter

Κάνε την εγγραφή σου στο newsletter για να λαμβάνεις όλα τα νέα μου άρθρα κατευθείαν στο email σου.

*κάνοντας εγγραφή δηλώνεις ότι συμφωνείς με τη συλλογή και την επεξεργασία των στοιχείων σου, σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.