FEAR LIST

 

FEAR LIST ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ

 

Βαθιά στην ψυχή μας κρύβονται πολλές φορές κρυμμένοι φόβοι, που άλλοτε μας ψιθυρίζουν και άλλοτε μας φωνάζουν τις σκοτεινές αμφιβολίες στις γωνιές του μυαλού μας.

Ευτυχώς υπάρχει ένας φάρος φωτός ανάμεσα στις σκιές – μία FEAR LIST.

Τί είναι η FEAR LIST

Η Fear List (μπορείς να την κατεβάσεις κάνοντας την εγγραφή σου στο τέλος του άρθρου), είναι ένα ισχυρό εργαλείο που μας βοηθά να εντοπίσουμε και να διαχειριστούμε τους φόβους μας, με ένα πολύ δομημένο και αποτελεσματικό τρόπο.

Λειτουργεί σαν ένας καθρέφτης των δυσκολότερων σκέψεών μας, αλλά παράλληλα και των λύσεων που υπάρχουν, για να πετύχουμε τον σκοπό μας.

Ποια είναι η διαδικασία

Μέσα από μία πολύ οργανωμένη καθοδήγηση ερωτήσεων, μας κατευθύνει να αναγνωρίσουμε όλα όσα μας κρατούν πίσω, προσφέροντάς μας ταυτόχρονα τους τρόπους, να βγούμε, από τον λαβύρινθο αυτό.

Η Fear List, γίνεται σιγά σιγά, ένας έμπιστος σύντροφος που μας καθοδηγεί, χωρίς να κρίνει.

Δημιουργεί έναν ασφαλή χώρο για να αναπτυχθεί η κριτική μας ικανότητα, οι δεξιότητες που χρειαζόμαστε για να διαχειριστούμε το εκάστοτε «πρόβλημα», ενώ ταυτόχρονα μας απαλλάσσει από τα ανυπόστατα καταστροφολογικά σενάρια, που δημιουργεί ο νους μας.

Αυτά τα σενάρια, μπορεί να σχετίζονται με διάφορες πτυχές της ζωής μας, όπως ανησυχίες για την υγεία μας, προσωπικές σχέσεις, επαγγελματικές φιλοδοξίες, ή ακόμα και βαθιά ριζωμένα συναισθηματικά τραύματα.

Πώς γίνεται αυτό

Αναλύοντας κάθε φόβο διεξοδικά, με ρεαλισμό και αισιοδοξία, ξεκινώντας από την πηγή της ύπαρξής του και φτάνοντας έως τους τρόπους της πλήρους αντιμετώπισής του.

Και επειδή στη δράση, βρίσκεται η λύση, η Fear List, μας παρέχει τα εργαλεία για να καταφέρουμε να κάνουμε τα βήματα που χρειάζονται.

Τί επιτυγχάνουμε

Η αντιμετώπιση των φόβων μας μπορεί να είναι άβολη και προκλητική. Μας δίνει όμως τη δυνατότητα να πάρουμε τον έλεγχο της ζωής μας, αντί να αφήνουμε στον φόβο την δύναμη αυτή.

Βάσει της συγκεκριμένης διαδικασίας, μπορούμε πλέον και να διαχειριστούμε αλλά και να απαλλαχτούμε από κάθε φόβο ευκολότερα, επιτυγχάνοντας τελικά κάθε στόχο της ζωής μας.

Διότι η Fear List δεν είναι απλώς ένα δοχείο για τους φόβους μας – είναι ένας καταλύτης για τη μεταμόρφωση του εαυτού μας.

Καθοδηγούμενοι από τις ερωτήσεις της, αποκτούμε την ικανότητα να αντιμετωπίζουμε και να ξεπερνάμε τους φόβους μας, αναπτύσσοντας αυτογνωσία, αυτοπεποίθηση, προσαρμοστικότητα και ισχυρή ανθεκτικότητα.

Με λίγα λόγια, η λίστα φόβου χρησιμεύει ως χάρτης, για την προσωπική μας ανάπτυξη και την επίτευξη των στόχων μας.

Με κάθε λέξη χαραγμένη στο χαρτί, παύουμε να κρυβόμαστε πια στις σκιές του νου μας. Αντιθέτως, κρατάμε στο χέρι μας, το κλειδί της απελευθέρωσής μας, διεκδικώντας το δικαίωμά μας, να αναπτυχθούμε και να ζήσουμε την ζωή που μας αξίζει!

«Κοίταξε τον φόβο κατάματα και ο φόβος, θα φοβηθεί και θα φύγει»

Νίκος Καζαντζάκης

Εγγραφή

Για σκέψου..

Πώς θα ήταν η ζωή σου, αν κάθε φόβο σου, τον μετέτρεπες, σε δύναμή σου...;

Κάνε την εγγραφή σου εδώ και μάθε πώς μπορείς κι εσύ να πάρεις τον έλεγχο της ζωής σου με την βοήθεια της Fear List, αποδομώντας κάθε φόβο σου και μετουσιώνοντάς τον, σε αυτοπεποίθηση, σιγουριά και δράση!

* Κάνοντας εγγραφή δηλώνεις ότι συμφωνείς με τη συλλογή και την επεξεργασία των στοιχείων σου, σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.

Δωρεάν μία online συνεδρία 30 λεπτών

Φόρμα Ραντεβού

Συμπλήρωσε τη φόρμα ραντεβού και θα επικοινωνήσω άμεσα μαζί σου για να προγραμματίσουμε μία δωρεάν online συνεδρία coaching διάρκειας 30 λεπτών.

*κάνοντας εγγραφή δηλώνεις ότι συμφωνείς με τη συλλογή και την επεξεργασία των στοιχείων σου, σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.

Newsletter

Κάνε την εγγραφή σου στο newsletter για να λαμβάνεις όλα τα νέα μου άρθρα κατευθείαν στο email σου.

*κάνοντας εγγραφή δηλώνεις ότι συμφωνείς με τη συλλογή και την επεξεργασία των στοιχείων σου, σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.

Scroll to Top