Κάνε ότι καλύτερο μπορείς και για τον δικό σου εαυτό

Φροντιστές Ασθενών

Θυμάσαι ποια είναι η οδηγία στα αεροπλάνα, σε περίπτωση ατυχήματος; “Βάλε πρώτα τη δική σου μάσκα και έπειτα βοήθησε τους υπόλοιπους”. Γιατί; Γιατί αν δεν είσαι εσύ καλά, δεν μπορείς να βοηθήσεις κανέναν.

Μήπως αναρωτιέσαι κ εσύ για το πώς θα διαχειριστείς όλα τα προβλήματα που προκύπτουν καθημερινά; Πώς να βρεις λύσεις, σε τόσες δυσκολίες; Πώς θα ανταπεξέλθεις και στη δική σου οικογένεια;

Πιθανότατα, έχεις χάσει ήδη ένα τεράστιο μέρος της ενέργειας, της υγείας και της αυτοπεποίθησής σου. Σωστά; Η εξουθένωση λοιπόν, αν δεν τη βιώνεις ήδη, είναι προ των πυλών. Αυτό δυστυχώς συμβαίνει, όταν επιλέγεις να φροντίζεις μόνο τους άλλους, ακυρώνοντας το δικό σου εαυτό και υποτιμώντας τις δικές σου προσωπικές, ψυχικές και οργανικές ανάγκες. Μία τέτοια κατάσταση, φέρει ως συνέπεια την χρόνια κόπωση και τελικά, την ασθένεια του δικού σου σώματος και ψυχολογίας. Φυσικά κάτι τέτοιο, δεν συμβαίνει επειδή φροντίζεις τους άλλους. Η αιτία, είναι ότι παράλληλα, δεν φροντίζεις και τον ίδιο σου τον εαυτό.

Κάνεις ήδη ό,τι καλύτερο μπορείς για τους άλλους

Φρόντισε τον Εαυτό σου

Μήπως ήρθε η ώρα, να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς και για τον δικό σου εαυτό..πριν καταρρεύσεις; Εξάλλου, σκέψου αυτό… Αν δεν είσαι εσύ καλά, μπορείς να βοηθήσεις τους άλλους να γίνουν;

Στόχος μου είναι να επαναφέρεις την ισορροπία, την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σου, έτσι ώστε να μπορείς να ανταπεξέλθεις στο δύσκολο έργο σου, με περισσότερη ενέργεια, ηρεμία και αποτελεσματικότητα. Κάτι τέτοιο, μπορεί να συμβεί μόνο μέσα από το σεβασμό, τόσο προς τις δικές σου ανάγκες, όσο και των ανθρώπων που φροντίζεις.

Θυμήσου. Αν δεν είσαι εσύ καλά, δεν μπορείς να βοηθήσεις κανέναν. Συμπληρωματικά, σου δίνεται η καθοδήγηση και η υποστήριξη για ανεύρεση λύσεων απέναντι στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αγαπημένοι σου άνθρωποι, έτσι ώστε η προσφορά σου, να αποκτήσει ακόμη δυνατότερες βάσεις και αποτελεσματικότητα.

Να προλαμβάνεις την εξουθένωση και την ασθένεια του ίδιου σου του εαυτού
• Να επαναφέρεις την ισορροπία, τη θετική ψυχολογία, την υγεία και την ενέργειά σου
• Να διαχειρίζεσαι με αποτελεσματικότητα τα συναισθήματά σου
• Να φροντίζεις και τη δική σου ψυχική και σωματική υγεία παράλληλα με του ανθρώπου που φροντίζεις
• Να βελτιώσεις σε τεράστιο βαθμό, την ποιότητα της φροντίδας που προσφέρεις, βρίσκοντας τις αποτελεσματικότερες λύσεις, στις δυσκολίες που εμφανίζονται

Η επιλογή, είναι δική σου

Κάνε την σωστή επιλογή για τη ζωή σου

Μέσα από την συνεργασία μας, μπορείς κι εσύ να βρεις τους τρόπους να ζεις την ζωή σου με περισσότερη ενέργεια, αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό, πετυχαίνοντας τους στόχους της ζωής σου. Μέσα από αυτό το ταξίδι θα βελτιώσεις μεταξύ άλλων, τόσο την ψυχολογία σου όσο και το σώμα σου, απελευθερώνοντας τον εαυτό σου από περιορισμούς και ανακτώντας τις κρυφές δυνατότητες, που κρύβεις μέσα σου.

Ενδεικτικές

Αξιολογήσεις

Δες κάποια ενδεικτικά σχόλια ανθρώπων που συνεργαστήκαν μαζί μου.

Με την Κυρία Μαρκογιαννάκη έχουμε ξεκινήσει συνεδρίες Life Coaching εδώ και τέσσερις μήνες. Στόχος μας η αυτοβελτίωση, η εξέλιξη, η αντιμετώπιση φόβων καθώς και η αύξηση αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης. Τα αποτελέσματα φαίνονται στην καθημερινότητα μου, ειδικά σε στρεσογόνες καταστάσεις που δοκιμάζω όλα όσα έμαθα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Μαρία Γιλαντζή

Είσαι μοναδική στο επάγγελμα σου, μα πάνω από όλα είσαι εξαιρετικός άνθρωπος!!! Σ ευχαριστώ πολύ για την καθοδήγηση, την στήριξη αλλά περισσότερο σ ευχαριστώ που με έκανες να βρω κ να πιστέψω σε μένα. Σε ευχαριστώ για την υπομονή σου και για τον τρόπο που προσέγγισες τα “κακώς κείμενα” μου από την αρχή…Ο στόχος τέθηκε και επιτεύχθηκε.

Ζαχαρένια Πατεράκη

Ευεξία

Γέμισε ευεξία το σώμα και τη ψυχολογία σου, μέσα από τη σωστή διαχείριση του stress και των συναισθημάτων σου.

Λύσεις

Φέρε ισορροπία στον οργανισμό και τη διάθεσή σου, απαλλάσσοντας τον εαυτό σου από περιττό βάρος, αϋπνία και ανθυγιεινές συνήθειες.

Υγεία

Ακόμα κι όταν αντιμετωπίζεις εσύ ή ένας δικός σου άνθρωπος μία ασθένεια, έχεις πάντα την επιλογή να τη διαχειριστείς αποτελεσματικά.

Health and Life Coach | NLP Practitioner

Ελένη Μαρκογιαννάκη

Είμαι η Ελένη Μαρκογιαννάκη, Health Coach & Consultant, Life Coach και NLP Practitioner. Προέρχομαι από τον χώρο της υγείας, με νοσηλευτική εμπειρία πάνω από 15 χρόνια. Μέσα από αυτή την περίοδο, έμαθα, βίωσα και αντιμετώπισα δύσκολες στιγμές, τόσο στους ασθενείς όσο και στον ίδιο μου τον οργανισμό.

Δωρεάν μία online συνεδρία 30 λεπτών

Φόρμα Ραντεβού

Συμπλήρωσε τη φόρμα ραντεβού και θα επικοινωνήσω άμεσα μαζί σου για να προγραμματίσουμε μία δωρεάν online συνεδρία coaching διάρκειας 30 λεπτών.

*κάνοντας εγγραφή δηλώνεις ότι συμφωνείς με τη συλλογή και την επεξεργασία των στοιχείων σου, σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.

Newsletter

Κάνε την εγγραφή σου στο newsletter για να λαμβάνεις όλα τα νέα μου άρθρα κατευθείαν στο email σου.

*κάνοντας εγγραφή δηλώνεις ότι συμφωνείς με τη συλλογή και την επεξεργασία των στοιχείων σου, σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.

Scroll to Top